Haberler

İleri Teknoloji Ürünlerimiz ile IDEF’23'teydik

İleri Teknoloji Ürünlerimiz ile IDEF’23'teydik

Türkiye’nin en büyük savunma fuarı olan ve bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilen IDEF'23 için, 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeydik. Yüksek katılım ve yoğun ilgiyle gerçekleşen IDEF'23 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na katılan  ve standımızı ziyaret eden tüm üst düzey yerli ve yabancı heyetlere, komutanlara, değerli katılımcılara ve tüm ziyaretçilere içten teşekkürlerimizi sunarız.


Bu etkinlik, savunma sanayii ve güvenlik sektörünün önemli bir buluşma noktası olmanın yanı sıra, uluslararası ilişkilerin geliştirilmesine de önemli katkılar sağladı. Ayrıca Simsoft olarak yenilikçi ürünlerimizi ve teknolojilerimizi tanıtıp siz değerli ziyaretçilerimize bu bilgileri aktarabilmek için sizlerle bir araya gelme fırsatını yakaladık. Başta Katar, Brezilya, Karadağ, Endonezya, Kenya, Bulgaristan, Nijerya ve Pakistan olmak üzere pek çok önemli uluslararası heyet, Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, T.C. Savunma Sanayii Başkanlığı tedarik makamları, Gnkur.Bşk.lığı, Kuvvet Komutanlıkları, J.Gn.K.lığı, E.G.M.lüğü ve S.G.K.lığı ihtiyaç makamları ve fuar katılımcıları ile olası iş birliği konularını görüştük ve bilgi paylaşımlarımızı gerçekleştirdik.


Son olarak, IDEF'23 fuarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve bizleri ziyaret eden tüm konuklarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.